Cursuri

Ospatar

La acest program de formare pot participa persoane in cautarea unui loc de munca, persoane ocupate in agricultura de subzistenta, someri tineri, someri de lunga durata din mediul rural, din judetele Bacau, Neamt, Suceava, Iasi, Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu, Botosani, Vaslui, Arges, Dambovita, Prahova.

In cadrul acestui program de formare, membrii grupului tinta isi dezvolta competente privind urmatoarele abilitati/ competente:

  • Identifica rolurile specifice muncii in echipa
  • Efectueaza munca in echipa cu ceilalti membri
  • Aplica NPSM
  • Aplica PSI
  • Respecta procedurile de urgenta si de evacuare
  • Mentine sanatatea si igiena
  • Mentine un mediu de lucru sigur pentru clienti si personal
  • Efectueaza lucrari de curatire a locului de munca in vederea inceperii activitatii
  • Verifica si pregateste mobilierul, echipamentul si obiectele de inventar pentru servire
  • Aranjeaza salonul (mise-en-place)
  • Executa aranjamentele si decoratiuni florale
  • Intocmeste nota de plata
  • Incaseaza contravaloarea serviciilor oferite
  • Debaraseaza obiectele de inventar folosite
  • Rearanjeaza suprafata de servire
  • Intampina clientii
  • Asista clientii si face recomandari privind formularea comenzii
  • Intocmeste comanda
  • Transmite comanda
  • Serveste preparate culinare
  • Serveste bauturi alcoolice si nealcoolice
  • Intretine suprafata de servire pe parcursul servirii